PPERSONVERNERKLÆRING

 

Innsamling og bruk av personopplysninger

Bausch & Lomb Nordic AB, et Bausch Health-selskap [Bausch + Lomb”, “vi”, “oss” eller “vår], informerer deg herved om at, basert på ditt samtykke, det samler inn og bruker personopplysninger om deg, slik som navn, e-postadresse og mobilnummer (valgfritt) og kontaktlinsemerke (valgfritt), for å:

 • Hvis du har valgt en optiker, dele kontaktopplysningene med valgt optiker, som kan kontakte deg for oppfølging og en avtale.
 • Gi deg en kupong på gratis Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY, som du kan ta med til optikeren.
  Hver kupong vil ha et unikt nummer og en QR-kode slik at optikeren kan registrere kupongen.
  Kupongen vil være gyldig i 6 måneder, og Bausch + Lomb vil bare lagre opplysninger knyttet til kupongen i den perioden for å kontakte pasienter på nytt om kupongen i den perioden kupongen er gyldig (f.eks. for å sende påminnelser).
 • For å motta informasjon på e-post fra Bausch + Lomb om våre produkter, tjenester, spesialtilbud, konkurranser eller markedsundersøkelsesaktiviteter, produkttesting, analyser og spørreundersøkelser. Opplysningene ovenfor vil bli lagret i maksimalt 3 år med mindre du trekker tilbake ditt samtykke.

Du vil alltid ha muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt (se også delen Kontakt oss nedenfor).

Deling av informasjon

Vi kan dele personopplysningene dine for formålene nevnt ovenfor med:

 • valgt optiker for å gjøre en avtale om å prøve Bausch+Lomb ULTRA® ONE DAY med en kupong,
 • andre bedrifter innen Bausch + Lomb-konsernets selskaper,
 • tjenestetilbydere i forbindelse med driften av dette nettstedet,
 • offentlige myndigheter, offentlige regulatorer eller andre polititjenestemenn og domstoler, som påkrevd eller tillatt ved lov, eller når det kreves av en bindende kjennelse og
 • andre tredjeparter i forbindelse med en forretningsmessig omstrukturering, salg eller overdragelse av eiendeler, fusjon eller salg av Bausch + Lomb eller noen av våre datterselskaper eller tilknyttede selskaper.

Når du deler personopplysningene dine med enheter i land utenfor EØS, Storbritannia eller Sveits som ikke gir et tilsvarende nivå av databeskyttelse, kommer vi til å innføre kontraktmessige garantier i samsvar med gjeldende databeskyttelseslov. Du kan bruke kontaktinformasjonen nedenfor til å be om mer informasjon.

Datasikkerhet

Vi opprettholder hensiktsmessige tekniske, fysiske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysninger mot utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse eller utilsiktet tap, endring, uautorisert utlevering eller tilgang.

Dine rettigheter

Med forbehold om restriksjoner i henhold til gjeldende lov, har du rett til å be oss om tilgang, retting, sletting, begrensning og avslutning av behandling, og flytting av personopplysningene dine og ikke å være underlagt automatisert individuell beslutningstaking. Slike forespørsler kan rettes til kontaktinformasjonen nedenfor.

Dataintegritet

Vi tar rimelige skritt for å sikre at personopplysningene vi samler inn, er relevante for formålene de skal brukes til, og at personopplysningene er pålitelige for den tiltenkte bruken og er nøyaktige, fullstendige og aktuelle. I noen tilfeller må vi imidlertid stole på at individuelle brukere oppgir og opprettholder nøyaktige personopplysninger. Du er ansvarlig for å sørge for at informasjonen din er oppdatert og nøyaktig når du gir den til oss, og der tjenestene våre tilbyr deg verktøyene for å opprettholde informasjonen din.

Oppbevaring av personopplysninger

Vi vil bare oppbevare personopplysninger som beskrevet ovenfor og i tilfelle så lenge vi er påkrevd å gjøre dette av gjeldende lov(er).

Kontakt oss

Hvis du ønsker å utøve rettighetene dine eller hvis du har spørsmål om disse personvernreglene eller personvernpraksisen vår, kan du kontakte oss på: DPO@bausch.com.

Hvis du har noen bekymringer eller klager om vår bruk av personopplysningene dine, kan du kontakte vår databeskyttelsesansvarlige på: DPO@bausch.com .

Hvis du mener at klagen din ikke er tilstrekkelig behandlet, kan du ha rett til å klage til tilsynsmyndigheten for personvern i ditt land.